Lej et festlokale – Smedeværkstedet i Varde

Lej et lokale til fest hos Vardes egen musik- og kulturhus. 

Står du og mangler et lokale til fest, til forretning eller privat brug, så kan du gøre brug af Smedeværkstedets egne festlokaler. Lige meget om det er til en firma fest, eller en konfirmation, hos os står du selv som arrangør, og kan dermed selv styre og gøre brug af bar- og entreindtægterne.

Hvis du skulle få brug for rådgivning står Smedeværkstedet selvfølgelig til rådighed med de forskellige opgaver.

Tag et kig på vores arrangement kalender og tjek om din valgte dato er ledig, eller tag et kig på vores lejebetingelser.

 

I smedeværkstedet kan du altid, som arrangør eller publikum, se frem til et spændende arrangement i vores festlokaler. Huset har en fantastisk stemning og gode rammer og benyttes der for til bl.a. udstillinger, koncerter foredrag og festaftener. I ugerne 19-34 er det muligt at afholde forskellige former for private fester.

Hvis du derefter skulle have spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til os 75 21 04 29 eller 20 66 91 07.

 

festlokale - smedeværkstedet - kultur - musik festlokale - smedeværkstedet - kultur - musik festlokale - smedeværkstedet - kultur - musik

 

Står du og skal bruge et festlokale? Hos Smedeværkstedet kan du bruge vores lokaler til dit fremtidige bryllup, til din børns konfirmation eller non-firmation, til fødselsdage, firma fester og meget mere.